Kom jij ons team versterken?

Word onderdeel van een gedreven team. Ontdek hieronder waar wij naar op zoek zijn.

Openstaande vacatures

Servicedesk_Medewerker_Vacature


Financieel Medewerker

Wij zijn op zoek naar een financieel medewerker die net als wij groot kan denken, alles van de administratie wilt weten en met ons mee wilt groeien in de ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zelfstandig een administratie kan bijhouden, crediteuren op tijd betaald en de debiteuren in de gaten houdt. Beschik je (nog) niet over alle kennis en ervaring of moet je je studie nog afronden, maar ben je doortastend, een echte doorpakker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Lees dan verder!

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash-min


Medewerker debiteurenbeheer

Max Crowdfund is op zoek naar een AR-specialist om zijn financiële team verder te versterken. De AR-specialist zal verantwoordelijk zijn voor een groot aantal (tijdgevoelige) facturen en andere taken met betrekking tot de debiteurenafdeling. De mogelijkheid om te helpen met grootboektaken, het opstellen van financiële overzichten en het maandelijkse afsluitingsproces bestaat voor de juiste kandidaten.




Student girl with trainer working on computer and tablet


Compliance Officer

Ben jij een ervaren Compliance professional die plezier en verantwoordelijkheid combineert? Ben jij de vertrouwde adviseur van het bedrijf? Is compliant zijn meer dan alleen maar een uitdrukking voor jou? Overweeg dan om lid te worden van ons Compliance-team als volgende stap in je carrière.

 

 



Werken bij Max Crowdfund

Laat je gegevens achter via dit formulier, dan nemen wij direct contact met je op