Loyaliteitsprogramma

Het Max Crowdfund-loyaliteitsprogramma is bedoeld om onze meest loyale investeerders (in de vorm van aantal leningen en totaal geïnvesteerd bedrag) te belonen, en tegelijkertijd investeerders aan te moedigen om risico's te minimaliseren door hun investeringen te spreiden over meerdere investeringskansen.

De toegepaste korting is gebaseerd op zowel het aantal investeringen als het totale geïnvesteerde bedrag en wordt alleen berekend op basis van actieve investeringen.

Beginner

10% korting wanneer u deelneemt in tenminste 25 leningen of wanneer er tenminste €25,000 is geïnvesteerd.

Ervaren

20% korting wanneer u deelneemt in tenminste 50 leningen of wanneer er tenminste €75,000 is geïnvesteerd.

Gevorderd

30% korting wanneer u deelneemt in tenminste 75 leningen of wanneer er tenminste €150,000 is geïnvesteerd.

Professioneel

40% korting wanneer u deelneemt in tenminste 150 leningen of wanneer er tenminste €300,000 is geïnvesteerd.

Expert

50% korting wanneer u deelneemt in tenminste 300 leningen of wanneer er tenminste €500,000 is geïnvesteerd.

Hoe werkt het?

Zodra je de status Beginner, Ervaren, Gevorderd, Professioneel of Expert hebt bereikt, ontvang je de toepasbare korting op de maandelijkse beheerkosten, maar alleen op de investeringen die vanaf dat moment zijn gedaan.

De korting wordt berekend en toegepast bij activering van de lening en geldt voor de gehele looptijd van de lening. De van toepassing zijnde korting wordt weergegeven in het aflossingsschema bij uw investering en ook in Appendix C van de betreffende leningsovereenkomst.

Een voorbeeld:

Zodra het bedrag van uw investeringen in actieve leningen een totaal van € 25.000 heeft bereikt, heeft u het Beginner-niveau bereikt. Voor de huidige investeringen blijft de reguliere maandelijkse beheerkosten gelden.

Op alle volgende investeringen wordt een korting van 10% toegepast op uw maandelijkse beheerkosten, waardoor het nettorendement op uw investering toeneemt.