Word een partner van Max Crowdfund

Word een partner van Max Crowdfund

Max Crowdfund heeft een speciaal Affiliate Programma opgezet voor content creators. Hier kun je geld verdienen door ons platform te promoten in jouw geschreven content. Wat is Affiliate marketing nu precies en hoe word je partner van Max Crowdfund? In dit artikel leggen wij dit graag aan je uit.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing, waarbij de adverteerder (het bedrijf) een vergoeding betaalt aan mensen die nieuwe klanten aanleveren. Affiliates, ook wel publishers genoemd, schrijven content over het bedrijf en/of het product en gebruiken hierbij vaak een speciale code of hyperlink. Doordat andere mensen de code of link gebruiken, ontvangt de affiliate hier een commissie over. In tegenstelling tot bijvoorbeeld influencer marketing krijgt een publisher geen commissie voor het plaatsen van een bericht.

Een adverteerder bepaalt welke producten tegen welke vergoeding promoot mogen worden. De affiliate bepaalt zelf hoe de promotie eruitziet. Dit kan zijn in de vorm van een blog, maar ook nieuwsbrieven, banners of social media posts behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt een affiliate beloond voor de gegenereerde verkopen of leads (potentiële nieuwe klanten).

Voordelen affiliate marketing

Er zijn verschillende voordelen van deze vorm van marketing, voor zowel de adverteerder als de publisher. Hieronder beschrijven we de belangrijkste twee voordelen.

  1. Financiële voordelen

Een adverteerder kan door het gebruik van affiliate marketing meer omzet genereren bij een mogelijk nieuwe doelgroep. Daarnaast kan een bedrijf mogelijk klanten aantrekken die ander nooit bereikt zouden worden.

Voor een publisher is een bijkomend voordeel van affiliate marketing het passieve inkomen wat gegenereerd kan worden. Als het artikel goed gevonden wordt in de zoekmachines en veel mensen de link of code gebruiken, dan zal de vergoeding automatisch binnenkomen. Een publisher ontvangt de beloning, zonder constant hiermee bezig te zijn.

  1. Naamsbekendheid genereren

Door gebruik te maken van Affiliate marketing wordt een bedrijf op meer plekken zichtbaar, plekken waar een bedrijf normaal niet zichtbaar zou zijn. Hierdoor wordt de naamsbekendheid vergroot voor een bedrijf.

Partner van Max Crowdfund

Ook Max Crowdfund heeft een eigen affiliate programma, om zo een breder publiek aan te kunnen trekken. Een affiliate kan extra inkomen verdienen door nieuwe klanten via hun geschreven content. Zodra er nieuwe investeerders bij ons platform geregistreerd zijn, zult een affiliate hieraan verdienen. Het verdienmodel van ons programma ziet er als volgt uit:

  • €10 per registratie op ons platform (indien KYC-goedgekeurd)
  • 1,25% van het geïnvesteerde bedrag dat de doorverwezen belegger in onze leningen investeert gedurende de eerste 180 na registratie.
  • €100 voor elk doorverwezen bedrijf dat een lening aanvraagt, die ook daadwerkelijk gepubliceerd wordt.

Via onze website bieden wij ook door ons gecreëerde content zoals banners en video’s die eenvoudig gedeeld kunnen worden. Uiteraard mag een affiliate eigen content ontwikkelen ter promotie van Max Crowdfund. Zodra een affiliate is aangesloten op het Max Crowdfund platform, komt er een duidelijk en persoonlijk dashboard in het account. Hier vindt de affiliate alle relevante informatie over de prestaties, zoals: commissies, transacties, klikken en impressies.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel overtuigd zijn om partner van Max Crowdfund te worden, dan kun je je via onderstaande knop aanmelden!

MELD JE HIER AAN