Weekly update - week 25

Weekly update - week 25

In onze weekly update houden we je op de hoogte van onze belangrijkste wekelijkse activiteiten. Wat gebeurde er vorige week bij Max Crowdfund en wat staat er op de planning? 

In deze weekly update:

- Zeven leningen werden volgeschreven.
- In totaal is €1.800.500 opgehaald. 
- Eén lening was gecancelde. 

Max Crowdfund cijfers:
- Totaal opgehaald: €30.125.300
- Totaal bedrag geactiveerd: €26.040.800
- Totaal bedrag terugbetaald: €2.284.800
- Totale defaults: 0%


Uitnodiging tweede live Q&A
We organiseren de tweede live Q&A van Max Crowdfund op woensdag 29 juni 2022 om 18:30 CET. Jan Angel (Business Development Manager) en Anne Visser (COO) bieden je nogmaals de kans om alle vragen te stellen, die zij tijdens de live Q&A zullen beantwoorden. De live Q&A vindt plaats via Zoom. Vragen kunnen live worden gesteld, maar het is mogelijk om deze vooraf in te dienen via info@maxcrowdfund.com. Hieronder kan je je aanmelden voor de tweede live Q&A. 

MELD JE HIER AAN

Gecancelde lening
Vorige week is er een lening gecanceld. Dit betreft de lening in Whitstable, het Verenigd Koninkrijk. De investeerders van deze lening hebben hier een e-mail over ontvangen. De projectontwikkelaar is nog steeds op zoek naar financiering, daarom is deze lening opnieuw geplaatst onder leningnummer #1090246. De voorwaarden zijn ongewijzigd. Hieronder vind je de (nieuwe) lening:

BEKIJK DE LENING HIER


Blijf up-to-date en volg onze socials!