Weekly update - week 22

Weekly update - week 22

In onze weekly update houden we je op de hoogte van onze belangrijkste wekelijkse activiteiten. Wat gebeurde er vorige week bij Max Crowdfund en wat staat er op de planning?

In deze weekly update:
- Eén lening werd volgeschreven
- Vorige week donderdag organiseerden wij een live Q&A
- We hebben een update m.b.t. de Corbelo Group leningen
- De laatste ontwikkelingen op IT-gebied
- Een belangrijke mededeling m.b.t. de Coseley leningen (!)
- Mededeling m.b.t. zichtbaarheid leningen


Volgeschreven lening
Lening #967521 Poynton, in het Verenigd Koninkrijk, werd volgeschreven op 3 juni 2022. Er is een totaal van €460.000 opgehaald (het streefbedrag) dankzij 305 investeerders. De lening werd gevuld binnen 17 dagen, 22 uren en 23 minuten. Voor meer informatie over deze lening, klik hier.


Q&A
Op donderdag 2 juni 2022 organiseerden wij een live Q&A om alle geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om vragen te stellen aan ons team naar aanleiding van de IT-problemen rondom het platform. Wij willen graag alle deelnemers van de Q&A bedanken voor zijn/haar input en deelname. Voor degenen die er niet bij konden zijn afgelopen donderdag, hebben wij de Q&A opgenomen. Deze kun je hieronder terugkijken (let op: de video is gedeeltelijk in het Engels vanwege onze Engelse directeur Mark Lloyd.).

 

HubSpot Video

 


Corbelo Group leningen
Zoals je waarschijnlijk al weet hebben we een aantal leningen van de Corbelo Group moeten verlengen vanwege vertragingen bij het Engelse kadaster. Inmiddels lijkt het erop dat de problemen bij het Engelse kadaster grotendeels zijn opgelost. Wij zijn op vrijdag 3 juni 2022 begonnen met het afbetalen van de volgende Corbelo Group leningen (inclusief rentes): #622375, #622369, #624000 en #623994. Verder zijn wij op dit moment druk bezig om de overige betalingen te verwerken.


Update platform IT-problemen
Er wordt deze week hard gewerkt aan het oplossen van de problemen rondom de volgende twee leningen: #639580 Wallasey en lening #609325 Worthing West Sussex. Vanwege complexe IT-problemen is het op dit moment voor deze twee leningen niet mogelijk om rentebetalingen te distribueren naar de accounts van investeerders. Wij zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en houden je uiteraard op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen.


Belangrijke informatie m.b.t. Coseley leningen
Helaas moeten wij mededelen dat de zakelijke partner van de geldlener de voorwaarden van de overeenkomst onlangs heeft gewijzigd, met als gevolg dat de geldlener het project niet meer wil voortzetten. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om beide Coseley leningen te ontbinden. Dit betreft lening #839456 en lening #939363. Deelnemers van deze leningen zullen uiterlijk volgende week een mail van ons ontvangen met meer gedetailleerde informatie.


Zichtbaarheid leningen
Graag willen we je op het volgende attenderen: voor een correcte en up-to-date weergave van alle leningen, is het noodzakelijk dat je ingelogd bent op je Max Crowdfund account. Dit is een tijdelijke vereiste en we zijn momenteel hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alle leningen te allen tijde zichtbaar zijn. We bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak.


Huidige investeringsmogelijkheden

fundraise_880795-1

Lening in het Verenigd Koninkrijk met 10% rente
Streefbedrag:                €380.000
Looptijd:                          6 maanden
Rente:                              10% per jaar
Hypotheek rang:           Eerste recht
LTV (Loan To Value):    89,6%
Risico:                              C

Klik hier om deze lening te bekijken.


 

fundraise_917968-1

Lening in het Verenigd Koninkrijk met 10% rente
Streefbedrag:                €830.000
Looptijd:                          12 maanden
Rente:                              10% per jaar
Hypotheek rang:           Eerste recht
LTV (Loan To Value):    77,1%
Risico:                              B

Klik hier om deze lening te bekijken.


Max Crowdfund cijfers:

  • Totaal opgehaald: €27.750.800
  • Totaal bedrag geactiveerd: €24.750.800
  • Totaal bedrag terugbetaald: €2.284.800
  • Totale defaults: 0%

We houden je graag op de hoogte van alle gebeurtenissen bij Max Crowdfund. Hou onze socials in de gaten!