Twee nieuwe records behaald in één lening!

Twee nieuwe records behaald in één lening!

Weer een nieuwe mijlpaal voor Max Crowdfund: op 1 maart 2022 werd één van de grootste leningen volgeschreven. En niet zomaar een lening: er werd maar liefst €1,24 miljoen opgehaald dankzij 421 investeerders in slechts 22 dagen! Nog nooit eerder werd zo’n grote lening gevuld binnen zo’n korte tijd. Ook werd het record voor ´meeste investeerders binnen één lening´ verbroken. Een resultaat waar wij erg trots op zijn!

De lening betreft een groot project genaamd ‘Rusland Pool Hotel’ in Ulverston, in het Verenigd Koninkrijk. Na een turbulente tijd door COVID19 is de horecasector weer terug van weggeweest met een toegenomen vraag naar korte vakantieverblijven in eigen land. De locatie van het Rusland Pool Hotel is perfect voor een bezoek aan de populaire meren die in de omgeving gelegen zijn.

fundraise_645985_12

Van het opgehaalde bedrag zal €1,038,000 worden gebruikt om het pand te kopen. Het resterende bedrag zal worden besteed aan overige kosten.

Met deze twee nieuwe records is Max Crowdfund al hard op weg naar haar doel: steeds grotere leningen publiceren in verschillende landen.

Vergeet ook niet de actieve lening in Duitsland te bekijken!