Statement over platform IT-problemen

Statement over platform IT-problemen

Bij Max Crowdfund vinden we transparantie erg belangrijk. Je hebt misschien al een aantal e-mails van ons gelezen m.b.t. IT-problemen rondom het platform de afgelopen tijd. We zijn momenteel hard aan het werk om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar dit kost helaas meer tijd dan gedacht. In de tussentijd willen we je graag op een transparante manier up-to-date houden van de laatste stand van zaken. Daarom hebben wij een officiële verklaring gegeven tijdens een interview op investeerders.nl.

In dit interview leggen wij uit welke IT-problemen het platform momenteel ondervindt en welke acties wij hierbij ondernomen hebben (en nog steeds nemen). Het Max Crowdfund team werkt tevens momenteel hard aan een nieuw platform, om de gebruikersvriendelijkheid te verhogen. 

Om het volledige interview te lezen, klik hier

Wij begrijpen dat je na het lezen van deze informatie misschien nog vragen hebt als investeerder. Daarom geven wij iedereen de mogelijkheid om morgenavond, op 2 juni 2022 om 19:00 uur CET, een live Q&A bij te wonen waarbij ook onze Engelse directeur, Mark Lloyd, aanwezig zal zijn. Let op: hierdoor zal de Q&A gedeeltelijk in het Engels zijn. 

REGISTREER HIER VOOR DE Q&A