Max Crowdfund: snelst groeiende crowdfunding platform ter wereld

Max Crowdfund: snelst groeiende crowdfunding platform ter wereld

P2PMarketData heeft Max Crowdfund uitgeroepen tot het snelst groeiende crowdfunding platform ter wereld. Dat lieten zij weten in hun maandelijkse update van januari.

P2PMarketData is een bedrijf dat sinds 2018 de prestaties van platformen binnen de alternatieve financiële industrie verzamelt en analyseert. Deze data plaatsen zij vervolgens op hun eigen platform om zo de transparantie voor zowel investeerders als geldleners te faciliteren. Daarnaast creëren zij content om consumenten binnen de industrie kennis te laten maken met veel voorkomende en belangrijke onderwerpen gerelateerd aan de financiële markt.

De focus van het platform ligt op peer-to-peer leningen, vastgoed crowdfunding en crowdfunding voor startups. Voor P2PMarketData zijn betrouwbaarheid, eenvoud en kwaliteit de drie belangrijkste waarden. Alle data is verzameld door het analyseren van de administratie van de platformen die ofwel direct aangeleverd zijn aan P2P, ofwel openbaar beschikbaar zijn in de vorm van boekhouding en statistieken pagina’s.

Inmiddels zijn er al 77 platformen bij P2PMarketData aangesloten die samen meer dan €22.160.000.000 gefinancierd hebben. Deze platformen opereren in 24 verschillende markten met 9 verschillende valuta. Om de statistieken en cijfers zo overzichtelijk mogelijk te houden voor de consument, wordt alles omgerekend naar euro’s. Dit maakt het vergelijkingsproces en daarmee het rangschikken van de prestaties van alle platformen tegelijkertijd een stuk overzichtelijker.

Max Crowdfund snelst groeiende crowdfunding platform

Max Crowdfund is één van de 77 ingeschreven platformen, wat inhoudt dat P2PMarketData ook de data van ons platform verzamelt en analyseert. In hun maandelijkse update van januari 2022 werd ons platform geïntroduceerd als nieuwe binnenkomer van de P2P database. Daarnaast werden we uitgeroepen tot het snelst groeiende crowdfunding platform van het afgelopen jaar, met een groei van maar liefst 816%.

Max Crowdfund snelst groeiende crowdfunding platform

Wij zijn natuurlijk erg trots op het feit dat wij in januari uitgeroepen zijn tot dé nummer één van alle crowdfunding platformen wereldwijd. Wij willen van dit moment gebruik maken om alle betrokkenen te bedanken voor het vertrouwen. Door dit nieuws kijken wij enorm uit naar de toekomst. 

Meer weten over hoe je kunt investeren via vastgoed crowdfunding? Klik dan hier voor meer uitleg. Je kan vandaag nog vastgoedinvesteerder worden op Max Crowdfund en investeer al vanaf €100,-. 
OPEN NU EEN GRATIS ACCOUNT