September nieuwsbrief Max Crowdfund

September nieuwsbrief Max Crowdfund

In september is er maar liefst € 2.304.700 opgehaald!

In de maand september zijn zeven leningen op het Max Crowdfund-platform ingevuld, waaronder een Duitse lening van € 450.000, namelijk lening #1269192 Wolsfeld, 54636, Duitsland. 311 investeerders vulden deze lening in 19 uur en 24 minuten. Daarnaast werd € 1.422.000 terugbetaald aan investeerders op het Max Crowdfund platform.

Max Crowdfund cijfers
Totaal opgehaald in augustus: €2.304.700
Aantal leningen: 7

Totaal geactiveerd in augustus: € 1.448.200
Aantal leningen: 4

Totaal terugbetaald in augustus: €1.422.000
Aantal leningen: 5
BEKIJK HIER ALLE LENINGEN
Update over het verlengen van leningen
Het is niet onopgemerkt gebleven dat er een aantal leningen de afgelopen weken zijn verlengd. Naar aanleiding van vragen van beleggers hierover hebben wij een artikel samengesteld over de stand van zaken op de wereldwijde vastgoedmarkt. Wereldwijd zijn er veel factoren die van invloed zijn op werkgelegenheid, toeleveringsketens, beschikbaarheid van materialen, enz.


Lees ons artikel over waarom er over de hele linie vertragingen optreden in de branche en wat je als belegger van ons, Max Crowdfund, kunt verwachten. 

Max Crowdfund genomineerd voor een Cashcow Award
Jaarlijks worden de Cashcow Award winnaars bekend gemaakt op de BeleggersFair, die volgende week plaatsvindt. Dit jaar zijn we genomineerd als 'Beste crowdfundplatform van Nederland', een nominatie waar we ontzettend trots op zijn.

Stem gerust op ons op de Cashcow-website, die je hier kunt vinden. Max Crowdfund wordt genoemd in categorie nummer 6.

Blogartikelen september

De geschiedenis van Crowdfunding
Crowdfunding is geen nieuw concept; het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. In dit artikel gaan we terug naar de oorsprong van crowdfunding en de fascinerende geschiedenis ervan.
Lees hier het artikel.

5 tips voor beleggen via Max Crowdfund
Mis onze toptips niet, geschreven door het Max Crowdfund-team, over hoe je het platform het beste kunt gebruiken. Zelfs de meest ervaren gebruikers kunnen iets nieuws oppikken!
Lees hier het artikel.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!