Oktober nieuwsbrief Max Crowdfund

Oktober nieuwsbrief Max Crowdfund

In oktober is er maar liefst €2.611.500 opgehaald!

In de maand oktober werden op het Max Crowdfund platform zes leningen verstrekt, waaronder een Duitse lening van €1.340.000, namelijk lening #1049377 Köln, 50735, Germany. 485 investeerders vulden deze lening in 20 uur en 10 minuten. Daarnaast werd €3.114.000 geactiveerd op het Max Crowdfund platform.

Max Crowdfund cijfers
Totaal opgehaald in oktober: €2.611.500
Aantal leningen: 6

Totaal geactiveerd in oktober: €3.114.000
Aantal leningen: 7

Totaal afgelost in oktober: € 310.000
Aantal leningen: 2
BEKIJK HIER ALLE LENINGEN
Bezoek van Bluetouch Ventures
Op maandag 3 oktober was Bluetouch Ventures, één van de grootste projectontwikkelaars van Max Crowdfund, bij ons in Rotterdam op bezoek. Peter en Matthew kwamen langs op kantoor om de huidige stand van hun leningen te bespreken.

Ook hebben we een video gemaakt waarin beide heren zich voorstellen en kort ingaan op Bluetouch en de toekomstplannen. Je kunt de video hier bekijken. 

Max Crowdfund wint de Cashcow Award
Elk jaar worden de winnaars van de Cashcow Awards bekend gemaakt op de BeleggersFair in november. Dit jaar is Max Crowdfund genomineerd in de categorie 'Beste crowdfundingplatform van Nederland'.

We kunnen inmiddels aankondigen dat we de prijs van 2022 hebben gewonnen! We willen iedereen bedanken voor het uitbrengen van hun stem op Max Crowdfund. We hebben veel plannen voor volgend jaar, dus houd ons in de gaten!

Vastgoed crowdfunding webinar
In oktober hielden we een webinar waarin Felix en Jan hun geheimen deelden over investeren in vastgoed via crowdfunding.
Bekijk de webinar hier.

Blogartikel oktober

Realting interview met onze Marketing Manager
Onze marketingmanager gaf een interview over crowdinvesting op de website Realting. Lees meer over het onderwerp in dit artikel!
Lees hier het artikel.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!