November Nieuwsbrief 2021

November Nieuwsbrief 2021

Ontmoet Onze Nieuwe CEO!

Onze vorige CEO Mark Lloyd heeft besloten om zich als managing director meer te gaan richten op het Max Crowdfund UK platform. Hij wil meer betrokken zijn bij de projecten en ontwikkeling van het platform. Felix Berkhout heeft daarom de functie van CEO van Max Crowdfund overgenomen en zal er alles aan doen om Max Crowdfund tot een bloeiend succes te maken.

Wij zijn zeer verheugd Felix Berkhout aan ons team toe te voegen en wensen Mark Lloyd veel succes met Max Crowdfund UK.
 
De Eerste Lening Live In Nieuw-Zeeland
 
Het heeft langer geduurd dan we hadden gehoopt, maar de eerste lening in Nieuw-Zeeland is live! Door vertragingen bij de autoriteiten konden wij in Nieuw-Zeeland niet eerder dan gepland van start gaan. Dit is nu verleden tijd en we verwachten dat de lening binnen de kortste keren volledig zal zijn onderschreven.
 
Opschonen Van Ons Klantenbestand
 
We hebben gemerkt dat niet alle klanten actief zijn. Daarom hebben we besloten om ons klantenbestand op te schonen, zodat we in 2022 met een schone lei van start kunne gaan!
 
Lees het volledige artikel hier
 
Aanvraag EU-Vergunning
 
We zijn bijna klaar om de aanvraag voor de EU-vergunning bij de AFM in te dienen. Helaas duurt het verkrijgen van deze vergunning langer dan we eerst dachten. Lees hieronder meer hierover. 
 
Lees hier meer over.
 
Meer Active Investeerders
 
Naast het feit dat we hebben gemerkt dat er een aantal inactieve gebruikers op het platform zijn, hebben we ook gemerkt dat het aantal actieve investeerders is verdubbeld. Daar zijn we ontzettend blij mee en we gaan ervan uit dat dit alleen maar sneller zal groeien.
 
De Max Property Podcast
 
Houd een oogje in het zeil voor nieuwe Max Property Podcast afleveringen binnenkort. Onze exclusieve dienstverleners in België en Duitsland en onze Max Crowdfund franchise in Nieuw-Zeeland zullen allemaal hun opwachting maken.
 
Nog Maar Een Paar Leningen
 
Het einde van het jaar nadert, en steeds meer van ons leggen de laatste hand om het nieuwe jaar goed te beginnen. We hebben nog een paar projecten die we binnenkort zullen publiceren, maar vanaf 15 december zullen we tijdelijk stoppen met het plaatsen van leningen tot 10 januari 2022.