November 2022 nieuwsbrief Max Crowdfund

November 2022 nieuwsbrief Max Crowdfund

In november werd maar liefst € 2.611.500 opgehaald!

Op het Max Crowdfund platform zijn in de maand november vijf leningen verstrekt, waaronder een Duitse lening van € 700.000, namelijk lening #1535591 Unterschleißheim, 85716, Duitsland. 355 investeerders vulden deze lening in 2 uur en 20 minuten. In de loop van de maand werd € 1.490.500 geactiveerd op het Max Crowdfund platform.

BEKIJK HIER ALLE LENINGEN

Zoveel awards in zo weinig tijd...

November was vol actie voor het Max Crowdfund team, met maar liefst drie prestigieuze onderscheidingen binnen de financiële sector die in slechts één maand tijd werden ontvangen. Beginnend met de Cashcow Awards op 4 november, waar Max Crowdfund uitgeroepen werd tot Beste Crowdfundingplatform 2022. Toen ontvingen we het nieuws dat we de Global Awards Property Investment Platform of the Year 2022/23 hadden gewonnen, slechts een week later, op de voet gevolgd door het ontvangen van een nominatie voor de Golden Bull awards in de categorie Beste Crowdfunding.  Lees het volledige artikel hier

Max Crowdfund op de BeleggersFair

Max Crowdfund was aanwezig op de BeleggersFair in de Beurs van Berlage, vertegenwoordigd door CEO Felix Berkhout, die samen met Marketing Manager Marc Bakker een zeer populaire masterclass gaf over beleggen in vastgoed via crowdfunding.

LinkedIn Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt bij Max Crowdfund? Bekijk onze nieuwe LinkedIn-nieuwsbrief.

TV Interviews

Felix, CEO van Max Crowdfund heeft deze maand een aantal televisie-interviews afgenomen. Mis de vertoningen op RTL Z in december niet. Bezoek hier RTLZ. 

Carrière netwerkevenement

RSV Sanctus Laurentius is met 1200 leden een van de belangrijkste studentenverenigingen van Rotterdam.
Max Crowdfund ging naar de bijbanenborrel om studenten werven.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!