Spring 2023 Newsletter Max Crowdfund

Spring 2023 Newsletter Max Crowdfund

Met de lente komt een nieuw begin. Nu we een nieuwe mijlpaal van 45 miljoen euro hebben bereikt, werken we hard aan de herlancering van het Max Crowdfund-platform, met aanzienlijke software-upgrades. We horen graag wat je leuk vindt aan het bestaande platform, wat je eraan zou veranderen en welke nieuwe functies je graag zou willen zien.

We zijn erg verheugd om de nieuwste toevoeging aan het Max Crowdfund-team, CFO en CRCO, Jeroen van Eikenhorst, een specialist op het gebied van regelgeving, aan te kondigen.

Mis de nieuwste leningen van MCF niet, vooral gezien de bankgebeurtenissen van de afgelopen dagen. Hieronder hebben we er een artikel over geplaatst.

Komt er een financiële crisis aan?

Wat Wil Jij Zien Bij MCF 2.0? 

Zoals velen van jullie weten, staan ​​we op het punt om de nieuwe MCF-software te lanceren, waarbij de Alpha-tests de komende twee weken beginnen. Het nieuwe platform zal sneller zijn en in staat zijn om grote verkeersvolumes aan te kunnen, wat onze belangrijkste focus was voor verbetering, maar er is nog veel meer dat we kunnen doen. Terwijl het platform nog in aanbouw is, willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om van onze gebruikers te horen en je te vragen wat je wilt dat wij veranderen, verbeteren of behouden op het nieuwe MCF-platform. We zullen de komende weken enquêtes en vragenlijsten versturen, te beginnen met een enquête over de risico's, die u aan het einde van deze nieuwsbrief kunt vinden. We hebben ook een suggestie vak dat op elk moment kan worden ingediend onderaan de MCF 2.0-pagina.

MCF 2.0 Page

 Newsletter + Blogs templates (2)

Full Bullet Lening

In februari publiceerde Max Crowdfund een Full Bullet Loan, de eerste in zijn soort op het platform. Voor projecten op het Max Crowdfund-platform is een full bullet-lening een lening waarbij de rente wordt betaald aan het einde van de looptijd van de lening op het moment van aflossing van de lening. Dit is een belangrijk onderscheid omdat beleggers in dit type lening tijdens de leningsperiode geen maandelijkse betaling ontvangen, maar aan het einde van de leningalle rente ontvangen. In het volgende artikel wordt in detail beschreven wat een volledige bulletlening is en hoe deze zich verhoudt tot andere soorten leningen.

Volledige artikel

Blue Meet Our Agent Real Estate Bio Instagram Post

 

Ontmoet onze nieuwe CFO & CRCO

Jeroen van Eikenhorst  

Met een diploma Economie, een master Fiscaal Recht en een postmaster Risk Management voor Financiële Instellingen heeft Jeroen de afgelopen 12 jaar gewerkt bij twee grote banken, een online Europese aandelenbeurs en een beursvennootschap, die allemaal zijn gereguleerd. In zijn loopbaan heeft hij zich ontwikkeld tot een allround Finance, Risk en Compliance professional met een brede kennisbasis. De AFM heeft hem zojuist goedgekeurd als directeur van Max Crowdfund en we zijn verheugd hem te verwelkomen in het team. We kunnen niet wachten om te zien wat hij van plan is voor Max Crowdfund!

 

We hebben je gehoord

Enkele terugkerende feedback die we van bestaande gebruikers hebben ontvangen, is dat jullie meer duidelijkheid willen over de risico's wanneer nieuwe leningen worden geplaatst. Dit is erg belangrijk voor ons en we willen graag rekening houden met jouw gebruikerservaring wanneer we het nieuwe platform lanceren. Neem een ​​paar minuten de tijd om de onderstaande korte enquête over kredietrisico in te vullen.

Complete Survey

 

Max Crowdfund op de TV en Radio

Felix, de CEO van Max Crowdfund, blijft actief in de media dit kwartaal, met een radio-interview op Business News Radio op 20 Maart.