December Nieuwsbrief 2021

December Nieuwsbrief 2021

Een Gelukkig Nieuwjaar Gewenst!

Namens het hele Max Crowdfund team wensen wij je een gelukkig nieuwjaar en wij kijken uit naar een goede samenwerking in 2022!

Wij hebben een ontzettend goed eerste jaar gehad, waar we onder andere meer dan €11 miljoen aan leningen hebben gefinancierd, €4,25 miljoen hebben opgehaald door middel van onze aandelenuitgifte en is ons klantenbestand enorm gegroeid. Allemaal zaken waar wij ontzettend blij mee zijn en waarvoor we al onze klanten willen bedanken.

In 2022 verwachten wij onze enorme groei voort kunnen zetten door nog meer leningen te publiceren en ons klantenbestand verder te laten groeien. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de Europese Crowdfunding vergunning. Op dit moment hebben we natuurlijk ontheffing van de AFM, maar vanaf november 2022 moeten alle crowdfunding platformen de Europese vergunning hebben. Dit is nodig om financiering via crowdfunding te mogen verlenen. Het voordeel van de Europese vergunning is dat we dan door heel Europa mogen opereren.

Nieuwsbrieven + Blogs (82)

Breng Een Vriend Aan En Verdien Allebei Geld!

Wist je dat je geld kan verdienen door een vriend of familielid aan te melden op het platform? Wij hebben een mooi referral programma waar zowel jij als je introductie geld kunnen verdienen. Om je een beeld te geven, in 2021 hebben wij door het referral program al meer dan €15.000 aan klanten uitgedeeld. Hieronder volgt een korte uitleg over het programma:

In jouw account vind je een unieke link, zodra mensen via deze link een account maken komen ze onder je introducties te staan. Zodra je introducé begint met investeren ontvang je gedurende de eerste 180 dagen 1,25% van alle investeringen. Je introducé ontvangt gedurende de eerste 90 dagen 0.5% korting op alle investeringen.

Jouw unieke code vind je in je account onder 'Introducties'.  In je account vind je ook banners en verdere uitleg over het referral program. Mocht je nog geen account hebben, maak deze dan snel aan en breng je vrienden aan! 

MAAK HIER EEN ACCOUNT AAN

Nieuwsbrieven + Blogs (83)

Een Succesvol Eerste Jaar!

2021 was het eerste volledige jaar dat het Max Crowdfund platform draaiende was. Het was tevens een ontzettend succesvol jaar. We hebben een artikel geschreven over al onze mijlpalen die we dit jaar hebben behaald.

LEES HIER MEER OVER ONZE MIJLPALEN

logo

Publicaties In De Financiële Telegraaf En Het Financieel Dagblad

Naast een artikel in de Financiële Telegraaf, stonden wij laatst ook met een mooi artikel in het Financieel Dagblad.

LEES HIER HET ARTIKEL