August Newsletter 2023

August Newsletter 2023

De Nieuwe Software is er!

Wij willen graag al onze gebruikers bedanken voor hun geduld en begrip terwijl we aan Maximise hebben gewerkt, wat de nieuwe software van Max Crowdfund zal zijn. De afgelopen maanden zijn we verschillende obstakels tegengekomen, van personeelsproblemen tot stroomstoringen in Zuid-Afrika, waar ons ontwikkelingsteam woont, tot het toevoegen van extra functionaliteiten in overeenstemming met de ECSPR en Currencycloud. Dit heeft onze voortgang aanzienlijk vertraagd, maar we zijn nu verheugd om aan te kondigen dat op 4 september 2023 Max Crowdfund opnieuw zal worden gelanceerd met de nieuwe software.

Belangrijk

Vanaf 10:00 uur (CET) op vrijdag 25 augustus kunt u niet langer inloggen of registreren op het huidige Max Crowdfund-platform. Om 11:00 uur zullen we de up-to-date informatie van iedereen downloaden en importeren in het nieuwe platform. Hoewel we dit al twee keer hebben gedaan in de afgelopen 6 maanden, zullen we nog steeds een week testen om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct zijn geïmporteerd. Gedurende deze tijd kunt u geen toegang krijgen tot het systeem en kunnen er geen transacties plaatsvinden, wat betekent dat alle activiteiten worden gepauzeerd, inclusief stortingen, opnames, rentebetalingen, enz. Zorg ervoor dat alle activiteiten die u op het platform wilt uitvoeren, zijn voltooid vóór 10.00 uur op vrijdag 25 augustus.

 


Beta Testing 

Wij willen ook iedereen bedanken die zich heeft aangemeld voor de bètatest van het nieuwe systeem. Je ontvangt een aparte e-mail met instructies over hoe u kunt inloggen op het nieuwe platform.

We hebben nu genoeg vrijwilligers om effectieve bètatesting uit te voeren, die zal beginnen op 28 augustus, nadat het huidige systeem offline is gehaald.

Testers hebben een week de tijd om hun feedback aan het ontwikkelingsteam door te geven, bugs te melden en suggesties voor verbeteringen te doen, voordat Max Crowdfund weer online gaat met de nieuwe software op (of voor) maandag 4 september.

In ander nieuws

Met alle opwinding over de nieuwe software is het moeilijk om te denken aan andere activiteiten binnen het bedrijf, maar er zijn veel spannende ontwikkelingen die samenkomen.

De AFM heeft nu bevestigd dat er geen verdere vragen zijn over de aanvraag van de ECSP-licentie en leden van het senior team van Max Crowdfund zijn geïnterviewd door de AFM. We verwachten in september een antwoord van de AFM, zoals onlangs schriftelijk bevestigd door de AFM.

Max Crowdfund doorloopt het aanvraagproces om een onboarding-agent van Currencycloud te worden. Deze aanvraag is lopende en Max Crowdfund heeft verschillende rondes vragen beantwoord van hun nalevingsteam.

Na goedkeuring door Currencycloud moet ook De Nederlandsche Bank haar goedkeuring geven.

Na goedkeuring door Currencycloud en DNB kunnen gebruikers van Max Crowdfund portefeuilles in verschillende valuta openen en zal elke portefeuille een uniek rekeningnummer krijgen van CurrencyCloud.

Uiteindelijk, na implementatie van alle functionaliteiten van Currencycloud, kunnen gebruikers van Max Crowdfund de portefeuilles gebruiken als bedrijfsrekeningen en kunnen ze online valuta omwisselen (FX) en debitcards aanvragen.