MPG Investeerder Getuigenissen

MPG Investeerder Getuigenissen

R. van Kempen — Amsterdam, Nederland

Mijn oog viel op Max Property Group omdat ik vermoedde dat dit wel eens de Uber van de vastgoedwereld zou kunnen worden. Vastgoed opdelen in kleine stukken en deze per stuk aanbieden met behulp van blockchain technologie oftewel: Tokenize de vastgoedwereld. Mijn droom om mijn portfolio beter te diversifiëren met behulp van vastgoed was ineens haalbaar.

Ik begon in 2017 met crypto’s. Dat was in het begin nog makkelijk want alles bleef maar stijgen.

Maar al snel leerde ik dat risicospreiding noodzakelijk was, want ineens bleek dat daling van crypto ook reëel was. Achteraf had ik de winsten van crypto’s beter kunnen omzetten naar goed renderende vastgoed projecten zoals die van Max Property Group. Het is nog niet te laat, want dat is nu mijn strategie geworden. Zodra ik weer wat winst heb uit crypto, zet ik het om naar MPG projecten waarvan er steeds meer bij komen. Zo bouw ik nu mijn portfolio op.

M. Rexwinkel — Rotterdam, Nederland

Goed fonds. Mooi rendement. Ze betalen netjes op tijd de rente.

J. Visser — Yuzhno-Sakhalinsk, Rusland

To me investing using the MPG facilities is a convenient manner to invest in real estate having a good ROI without the burden of buying and renting out property yourself. Started investing in the MPF’s in 2016 and so far all rental income pay outs came in like clockwork. ?

K. Hwami — Osaka, Japan

I think saving money will not enough to enjoy my life. So, I have been investing in some investment trust from my income.

Nowadays, the interests of them become lower and lower and those risks become bigger and bigger.

As soon as I met MPG fund, I realized I can make a steady income with low risk.

I confirm I could find the best investments applying high technology.

R. ter Hoeven & G. Bakker — Nederland

Max Property Fund en Group heeft ons gevraagd of we onze ervaringen met hun willen delen om op hun website te plaatsen.

Onze eerste ervaring is van 2016, toen we na vergelijking met andere aanbieders zijn ingestapt in het Nederland 1 fonds.

Ondertussen, na gebleken betrouwbaarheid en opnieuw vergelijking met andere aanbieders van onroerend goed fondsen, ook ingestapt in hun Nederland 2, Duitsland, en Engeland fonds. Dit zijn allemaal aparte BV’s.

Met bijna al hun mensen persoonlijk contact gehad en ook hun kantoor bezocht. Ze beantwoorden alle vragen, en het is duidelijk dat ze niet uit zijn op snelle winst maar op lange termijn degelijke inkomsten.

Hun systeem zit goed in elkaar, met een toezichthouder -Confidon- die op de centjes past, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over allerlei minder goede manieren om met het geïnvesteerde geld om te gaan. Uitkering van de rente elke drie maanden is altijd precies op tijd geweest.

Over hun transparantie, als belegger heb je toegang tot wat ze aankopen, wat de bruto huuropbrengst is, en heb je inzicht als je dat wilt in alle koop- en huur- en onderhoudscontracten. Dus je hebt zekerheid dat je geld daar echt in zit, en niet ergens anders.

Dat ze (meer gaan) werken met blockchain -niet het cryptogeld gedeelte maar wel de technologie- is voor ons een pré, want het betekent dat de informatie over aangekochte huizen en huuropbrengst en onderhoud, betrouwbaar zijn omdat ze niet achteraf gemanipuleerd of ‘aangepast’ kunnen worden. Ook kun je dan per €1000 inleggen en ook weer verkopen als je dat wilt, zelfs ‘automatisch’ zonder tussenpersoon. Goed dat ze dat ontwikkelen.

Tot op dit moment zijn we zeer tevreden over de manier waarop MPG in elkaar zit en de renteopbrengst met ook nog een extra winstdeling aan het eind van de looptijd, en zijn we blij dat we niet gekozen hebben voor het zelf kopen van panden of andere minder stabiele investeringen.