De Grootste Mijlpalen Van Max Crowdfund In 2021

De Grootste Mijlpalen Van Max Crowdfund In 2021

Het is 31 december, wat betekent dat het jaar 2021 tot een einde is gekomen. Er is veel gebeurd dit jaar en het was ons eerste volledige jaar waarin we het vastgoed crowdfunding platform Max Crowdfund exploiteerden. In dit artikel zullen we de grootste mijlpalen bespreken die Max Crowdfund dit jaar heeft bereikt.

Max Crowdfund's wereldwijde expansie

Een van de grootste successen die wij dit jaar hebben behaald, is het Max Crowdfund platform in Nieuw Zeeland. Door Covid-19 hebben veel procedures helaas vertraging opgelopen. Dit betekende dat we pas later dan gepland live konden gaan met het NZ platform. In november is het platform dan eindelijk live gegaan in Nieuw Zeeland en in december hebben we de eerste lening gepubliceerd. De lening is al volledig onderschreven dankzij de 12 investeerders die hebben deelgenomen. Onze Exclusive Service Provider Kirk Pullar heeft al een aantal interessante projecten in de pijplijn. Zo zullen we in 2022 ook in Nieuw-Zeeland heel wat nieuwe leningen publiceren.

We hebben contracten getekend met verschillende landen, zoals Zweden, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien zijn we in (vergevorderde) besprekingen met partners in Australië, Canada, Denemarken, de VS, Zuid-Afrika en diverse andere landen. Ons grootste doel is om het Max Crowdfund platform operationeel te hebben in elk interessant land wereldwijd, waar al onze investeerders kunnen investeren in vastgoedprojecten in verschillende landen.

Het platform wordt steeds groter

Het Max Crowdfund platform is sinds september 2020 up and running. Sinds de start van het platform hebben we in totaal al meer dan €11 miljoen opgehaald. Dit is te danken aan de 43 actieve investeringsmogelijkheden die nu op het platform staan. Dit jaar hebben we leningen aangeboden in Nederland, België, Duitsland en vooral het Verenigd Koninkrijk. We hebben nog geen wanbetalingen gehad, iets waar we erg blij mee zijn. Bovendien is ons actieve klantenbestand in slechts 3 maanden met 400% gegroeid. Dit is mede te danken aan een interessant artikel over Max Crowdfund in De Financiële Telegraaf. Op dit moment hebben wij 754 actieve investeerders.

Een succesvolle aandelenuitgifte

We hebben niet alleen €12+ miljoen opgehaald met de vastgoedleningen, maar ook €4,25 miljoen via onze aandelenuitgifte. Er is kapitaal nodig voor de groei van het vastgoedplatform en daarom zijn we de aandelenronde gestart. Net voor de zomer is er al €2.750.000 opgehaald bij honderden investeerders in slechts twee maanden tijd. Tijdens de zomer werd de verkoop tijdelijk stilgelegd om deze overweldigende belangstelling te verwerken. Na de zomer zijn we doorgegaan en in een paar maanden tijd hebben we de resterende €1.500.000 opgehaald. We zullen het kapitaal gebruiken om uit te breiden naar de EU, VK, NZ en AUS. We zijn iedereen dankbaar die heeft deelgenomen aan onze kapitaalronde. Dankzij hen kunnen we onze internationale visie realiseren.

De MCF token

2021 was het jaar dat we hard werkten aan onze MCF Token. Het bedrijf had eerst de MPG Tokens, maar vanaf 1 juni van dit jaar (2021) zijn deze tokens niet meer geldig. De MCF Token is sinds dat moment onze nieuwe verhandelbare token en is gecreëerd op de Binance Smart Chain. Op 24 juni hadden we onze eerste officiële Token Burn. Vandaag hebben we al vijf officiële Token Burns gehad. Bovendien is de MCF Token genoteerd op Pancakeswap en Stex na slechts zes maanden. Een prestatie waar we erg blij mee zijn.

Al met al hebben we een fantastisch eerste jaar achter de rug, waarin zowel het platform als het team hier op het kantoor in Rotterdam enorm zijn gegroeid. We willen onze investeerders en geldleners bedanken voor hun vertrouwen in ons platform. Zonder hen zouden we niet zijn waar we nu zijn. We hopen dat we in de toekomst nog steeds aan hun verwachtingen kunnen voldoen en meer. Voor nu wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar!