Mei nieuwsbrief

Mei nieuwsbrief

In mei werd er €1.440.000 opgehaald
Er werden twee leningen volgeschreven in mei, waarvan één grote Duitse lening van €1.300.000 Dit betreft lening #884887 Bad Honnef. 579 investeerders vulden deze lening binnen 11 dagen, 11 uren en 4 minuten. De andere lening die gevuld werd betreft lening #976755 Cardiff in het Verenigd Koninkrijk. Bij deze lening werd er €140.000 opgehaald door 132 investeerders.

Max Crowdfund cijfers
Totaal opgehaald in mei: €1.440.000
Totaal geactiveerd in mei: €2.259.000
Totaal terugbetaald in mei: €111.000 

BEKIJK HIER ALLE LENINGEN


Wat gebeurde er in mei op het platform?
Mei was een erg dynamische maand bij Max Crowdfund. Zo gebeurde er veel en heeft ons team ook zeker niet stilgezeten. Helaas ondervond het platform een aantal IT-problemen, die echter grotendeels nu weer zijn opgelost. We zetten het voor je op een rijtje:

- De leningen konden niet gepubliceerd worden op de website. Dit is momenteel opgelost. 
- Inmiddels is het gelukkig weer mogelijk om de leningen op het platform te verlengen. Voornamelijk voor de Engelse leningen is het nodig om een aantal te verlengen, vanwege de vertragingen bij het Engelse Kadaster.  Bepaalde verlengingen zijn nog niet uitgevoerd, waardoor rentebetaling mogelijk vertraagd kan zijn. Wij werken er hard aan om alle leningen waar nodig te verlengen. 
- Helaas ondervonden een aantal investeerders problemen omtrent een correcte weergave van het saldo. Ook hiervan kunnen wij op dit moment concluderen dat dit opgelost is en alle balansen weer kloppen in de accounts van onze investeerders.
- In de tussentijd zijn verschillende leningen afgelost. Dit geld heb je inmiddels ook ontvangen in je account.
- Zoals je mogelijk al eerder hebt gelezen, zijn niet alle openstaande leningen zichtbaar. Alleen als je bent ingelogd kun je alles zien. Daarnaast wordt het totaal opgehaalde bedrag op de website incorrect weergegeven. Wij zijn nu druk bezig om deze problemen op te lossen. Zodra dit opgelost is, laten wij dit uiteraard weten in een volgende update-mail.
- Op donderdag 2 juni heeft er een live Q&A plaatsgevonden. Wij zijn op dit moment druk bezig om de ondertitelingen erbij te verwerken, zodat iedereen begrijpt wat er gezegd wordt. Naar verwachting ontvang je volgende week de correcte versie. 

Blogartikelen die we schreven in mei
In mei schreven we ook weer een aantal interessante artikelen, zoals:

Een blog over investeren in vastgoed voor beginners. Wil je graag gaan beleggen in vastgoed, maar je weet niet hoe? In deze blog vind je tips&tricks over het betreden van de vastgoedwereld.
Lees hier het artikel.

Een artikel over investeringskosten. Transparantie is erg belangrijk. Als investeerder wil je geen verborgen kosten tegenkomen. Wij schreven een blog over de kosten en kortingen voor jou als investeerder.
Lees hier het artikel.


Volg onze socials om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij Max Crowdfund!