Max Crowdfund verkozen tot beste crowdfunding platform 2022

Max Crowdfund verkozen tot beste crowdfunding platform 2022

Op 4 november 2022 was de vijfde editie van de Cashcow Awards, georganiseerd door Cash Magazine, Cashcow.nl en investeerdersclub Bull Up. De beurs trok ruim 3200 bezoekers, waaronder vertegenwoordigers van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 5.776 investeerders brachten hun stem uit en Max Crowdfund werd uitgeroepen tot Beste Crowdfunding Platform 2022. 

BeleggersFair 2022

De winnaars van de Cashcow Award zijn bekendgemaakt op de BeleggersFair in Amsterdam, de 8e editie van het grootste beleggersevenement van Nederland. Max Crowdfund werd gekroond tot Beste Crowdfundingplatform 2022 naast andere categoriewinnaars, waaronder Saxo Bank, ABN Amro en eToro.

Max Crowdfund was aanwezig op de BeleggersFair in de Beurs van Berlage, vertegenwoordigd door CEO Felix Berkhout, die samen met Marketing Manager Marc Bakker een zeer populaire masterclass gaf over beleggen in vastgoed via crowdfunding.

Bedankt namens onze CEO

“Het is echt fijn om in zo’n vroeg stadium erkend te worden voor alle vooruitgang die het afgelopen jaar binnen Max Crowdfund is geboekt. We hebben enorme plannen voor 2023 en zullen er alles aan doen om de hoge standaard van het bestaande platform te behouden terwijl het groeit.''

Eerdere onderscheidingen

In februari 2022 werd Max Crowdfund door marktonderzoeksbureau crowdfundingcijfers.nl uitgeroepen tot het snelst groeiende crowdfunding platform van 2021, na een vertienvoudiging van het transactievolume ten opzichte van het voorgaande jaar. Het investeringsbedrag voor vastgoedprojecten dat via Max Crowdfund werd opgehaald, groeide de afgelopen 12 maanden met nog eens 500%. Het platform heeft tot op heden meer dan € 35 miljoen opgehaald en wacht op goedkeuring door de AFM voor een vergunning voor een Europese Crowdfunding Service Provider.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!