Max Crowdfund Rockt The CrowdCon

Max Crowdfund Rockt The CrowdCon

Op 8 en 9 november 2022 had Max Crowdfund het geluk om aanwezig te zijn op de door EUROCROWD gerunde Crowdfunding Convention: Next level – Expanding the Capital Market Union, in Brussel.

Het doel van de conferentie was om vooruit te lopen op wijzigingen in de EU-regelgeving die beloven om crowdfunding in de financiële dienstverlening te normaliseren, namelijk de Europese verordening voor aanbieders van crowdfunding diensten. Als vergunning-aanvrager in afwachting van goedkeuring, was Max Crowdfund buitengewoon geïnteresseerd in de conferentie en alles wat het te bieden had.

Het tweedaagse CrowdCon-evenement bestond uit een professionele workshop op dag één en een conferentie op dag twee. De eerste dag was gericht op schadeloosstellingsverzekeringen en licentievereisten, en de tweede dag bood de deelnemers de kans om keynote-sprekers en relevante beleidsmakers te horen, die de convergentie van crowdfunding met kapitaalmarkten, van effectenbeurzen via bankieren tot cryptovaluta's, onderzochten.

Het evenement werd bijgewoond door Max Crowdfund-vertegenwoordigers Business Development Manager, Jan Angel, en Chief Executive Officer Felix Berkhout. “Het evenement was een eye-opener. Het is duidelijk dat niet alle landen in hetzelfde tempo de nieuwe regelgeving invoeren, maar het was goed om Nederland als een van de koplopers voor adoptie te zien”, aldus Felix Berkhout.


"Het was geweldig om te horen van verschillende spelers uit de sector die op dit evenement samenkwamen met een gemeenschappelijk doel om de geloofwaardigheid in de online crowdfunding-industrie te verbeteren, een factor die met name relevant is voor de crowdfunding markt voor vastgoed", voegde Jan Angel eraan toe.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!