Max Crowdfund prijzen en nominaties

Max Crowdfund prijzen en nominaties

Oktober en november waren overweldigend voor het Max Crowdfund-team, met niet minder dan drie prestigieuze award-nominaties binnen de financiële sector, te beginnen met de Cashcow Awards, gevolgd door de Golden Bull-awards en uiteindelijk het winnen van de Global Awards. Max Crowdfund maakte ook zijn eigen winnaar bekend, Quint, die 250 euro tegoed kreeg voor het gebruik van het Max Crowdfund-platform.

Cashcow Awards

Na genomineerd te zijn voor de Cashcow Awards in oktober brachten 5.776 investeerders hun stem uit en werden de winnaars bekend gemaakt op 4 november 2022 op de BeleggersFair in Amsterdam. Max Crowdfund werd gekroond tot Beste Crowdfundingplatform 2022. Andere categoriewinnaars zijn Saxo Bank, ABN Amro en eToro.

Max Crowdfund was aanwezig op de BeleggersFair in de Beurs van Berlage, vertegenwoordigd door CEO Felix Berkhout, die samen met Marketing Manager Marc Bakker een zeer populaire masterclass gaf over beleggen in vastgoed via crowdfunding. De beurs trok ruim 3200 bezoekers, waaronder afgevaardigden van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Golden Bull Awards 

De Golden Bull-awards, door IEX Best Choice Comparison, worden liefkozend de "Dutch Finance Oscars" genoemd omdat ze zo hoog in het vaandel staan in de financiële sector. Genomineerden worden geselecteerd door meer dan 5.300 Nederlandse beleggers als onderdeel van het Nationaal Beleggersonderzoek op 16 beleggerswebsites. Uit elke categorie worden tien genomineerden geselecteerd op basis van de enquêteresultaten. Vervolgens keek een jury bestaande uit onafhankelijke experts en IEX-editors naar de prestaties van de genomineerden in het afgelopen jaar en selecteerde een winnaar.

Max Crowdfund is geselecteerd voor de categorie Crowdfunding 2022 en staat daarmee in de top tien van Nederlandse crowdfundingplatforms. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de IEX Gouden Stier Award die in het eerste kwartaal van 2023 zal plaatsvinden.

Global Awards 

De Corporate Live Wire Global Awards worden elk jaar gehouden. Zowel lezers als bijdragers aan de Corporate LiveWire-publicaties brengen bedrijven, producten, diensten en personen naar voren die volgens hen erkenning verdienen. Elke genomineerde dient vervolgens ondersteunende informatie in voor de door hen gekozen categorie, en hun jury kiest uiteindelijk een winnaar in elk gebied.

Max Crowdfund is geselecteerd als winnaar van Vastgoedbeleggingsplatform van het jaar 2022/23.

"We zijn zo dankbaar dat we het beste crowdfundingplatform voor onroerend goed hebben gewonnen en bedanken degenen die ons hebben genomineerd en op ons hebben gestemd", aldus Felix Berkhout, CEO van Max Crowdfund.

En onze eigen winnaar

Naast het winnen van de Cashcow-award op de Investeringsbeurs in Rotterdam, hebben we ook een eigen prijsvraag gehouden waarbij de mensen die we op de beurs hebben ontmoet kans maakten op 250 euro investeringskrediet op het MCF-platform. De gelukkige winnaar was Quint.