Max Crowdfund is aanwezig op de IEX Beleggersdag 2022

Max Crowdfund is aanwezig op de IEX Beleggersdag 2022

Op 1 juli 2022 vindt de IEX Beleggersdag 2022 plaats. Deze wordt gehouden in theater en congrescentrum Spant, gelegen middenin het Gooi. Dit evenement wordt georganiseerd om beleggers te voorzien van kennis en inspiratie. Onze CEO Felix Berkhout zal deze dag een presentatie geven over het beleggen in vastgoedprojecten. 

Tijdens dit evenement zullen verschillende top-CEO´s, CFO´s en analisten beleggers voorzien van inspirerende keynotes. Naast speeches/presentaties zullen er ook expertpanels en speciale break-out sessies worden gehouden om zo nieuwe beleggingsideeën en -inzichten te creëren. Vergroot je beleggingskennis, doe nieuwe inspiratie op en kom in contact met andere beleggers!

Felix zal je alle ins en outs vertellen over vastgoedinvesteringen door middel van crowdfunding. Denk hierbij aan de gemiddelde rente, de kosten, het instapbedrag en internationaal investeren. Ook zal hij vertellen over de Europese vergunning en de geplande uitbreiding van Max Crowdfund. 

Er zijn verschillende podia, waarbij je kunt kiezen welke presentatie(s) je graag wilt bijwonen. Het programma start om 9:30 CET en de laatste presentatie staat gepland tot 16:45 CET. Kortom, een leerzame en inspirerende dag en voor ieder wat wils. Zowel gevorderde als minder ervaren beleggers kunnen alles te weten komen over de trends en beleggen met impact, inclusief tips en tutorials.

Mis deze kans niet en meld je aan! Early bird tickets kosten €19,95 (€14,95 voor Premium Leden) en kunnen worden besteld via deze link