Max Crowdfund blijft records verbreken

Max Crowdfund blijft records verbreken

Max Crowdfund heeft met succes meer dan €21 miljoen opgehaald voor vastgoedontwikkelaars en heeft meer dan 7.000 geregistreerde platformgebruikers. Het platform haalde in 2021 ook €4,25 miljoen op tijdens een aandelenuitgifte en gebruikt dit geld efficiënt, aangezien het transactievolume binnen een jaar al vertienvoudigd is. Met deze enorme groei blijft Max Crowdfund records verbreken en kende het platform een ​​fantastische start van 2022.

Op 10 januari 2022 heeft het platform binnen één dag €786.500 opgehaald. Kort daarna werden binnen één lening twee nieuwe records behaald: in totaal werd €1,24 miljoen opgehaald door 421 investeerders in 22 dagen voor één vastgoedproject. Dit was de grootste lening tot nu toe en werd volgeschreven door het grootste aantal investeerders. Op 6 april 2022 gingen drie leningen live op het platform. De eerste lening werd om 9.00 uur gepubliceerd en was binnen een uur volledig volgeschreven door 160 investeerders. De tweede lening, die om 12.00 uur werd gepubliceerd, was binnen zeven minuten gevuld door 107 investeerders. Last but not least, de derde lening van die dag ging om 14.00 uur live en werd binnen twee minuten gevuld door 99 investeerders. Dit toont nogmaals aan dat er nieuwe records worden behaald.

De Nederlandse en Nieuw-Zeelandse financiële autoriteiten hebben momenteel het Max Crowdfund-platform geautoriseerd om door vastgoed gedekte leningen op de markt te brengen in Nederland, België, Duitsland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Het toekomstige doel is om grotere leningen in zoveel mogelijk landen te publiceren. Om dit te bereiken zal Max Crowdfund haar EU Crowdfunding vergunningaanvraag indienen. Max Crowdfund kan met deze vergunning uitbreiden naar alle EU-landen en investeringsmogelijkheden bieden aan alle EU-burgers.

De succesvol afgeronde aandelenuitgifte was voor dit exacte uitbreidingsprogramma. Max Crowdfund werkt samen met lokale partners in elk interessant land. “Met ons joint venture-model willen we uiteindelijk Max Crowdfund lanceren in elk land waar het kan”, zegt CEO Felix Berkhout.

INVESTEER HIER OP MAX CROWDFUND