Max Crowdfund haalt 20 miljoen euro op in ruim een jaar

Max Crowdfund haalt 20 miljoen euro op in ruim een jaar

Max Crowdfund heeft in ruim een jaar voor 20 miljoen aan leningen gefinancierd. Een resultaat waar we erg trots op zijn! Dit was het eerste volledige jaar dat het platform live staat. 

Het platform kreeg in juli 2020 de goedkeuring van de Nederlandse Financiële Autoriteiten (AFM), waardoor Max Crowdfund het eerste blockchain-aangedreven vastgoed crowdfunding platform ter wereld werd. Vervolgens werd in september van hetzelfde jaar de eerste lening gepubliceerd.

Hier bleef het niet bij en al snel volgden er veel nieuwe leningen in verschillende landen. Tot nu toe heeft Max Crowdfund maar liefst 64 investeringsmogelijkheden succesvol gefinancierd. Dit is te danken aan de honderden actieve investeerders op het platform.

De kleinere leningen (van €100.000 – €300.000) worden doorgaans binnen enkele minuten volgeschreven. De grotere leningen worden normaliter binnen enkele dagen tot maximaal een maand succesvol volgeschreven.

‘’Wij zijn enorm verheugd dat wij zo’n succesvol eerste jaar hebben gehad. Dit voorspelt veel goeds voor de toekomst’’, zegt CEO Felix Berkhout. Het doel van Max Crowdfund is om een internationale groei te realiseren, waarbij het platform actief is in elk mogelijk land.

OPEN NU EEN GRATIS ACCOUNT