Maart nieuwsbrief 2022

Maart nieuwsbrief 2022

Max Crowdfund heeft niet stilgezeten in maart. Er werden nieuwe records behaald, interessante artikelen geschreven én we begonnen met het steunen van een goed doel. Benieuwd? Lees er meer over in deze maart nieuwsbrief! 

In maart werd er €2.818.500 opgehaald
Er werd maar liefst €2.818.500 opgehaald dankzij volgeschreven leningen in maart. Er werden twee grote leningen van februari volgeschreven (op 1 maart en op 25 maart), waarbij €2.117.000 werd opgehaald. Daarnaast werd er €701.500 opgehaald met kleinere leningen die gepubliceerd waren in maart. 

INVESTEER HIER OP MAX CROWDFUND

Twee nieuwe records in één lening

Weer een nieuwe mijlpaal voor Max Crowdfund: op 1 maart 2022 werd één van de grootste leningen volgeschreven. En niet zomaar een lening: er werd maar liefst €1,24 miljoen opgehaald dankzij 421 investeerders in slechts 22 dagen! Het gaat om lening #645985 in Ulverston, het Verenigd Koninkrijk. Nog nooit eerder werd zo’n grote lening gevuld binnen zo’n korte tijd. Ook werd het record voor ´meeste investeerders binnen één lening´ verbroken. Een resultaat waar wij erg trots op zijn!

BEKIJK HIER ALLE LENINGEN

Maart  blogartikelen
In maart werden er veel artikelen geschreven. In deze nieuwsbrief highlighten we er een paar:

Authenticator App
We schreven een interessant artikel over een ´Authenticator App´. Dit maakt het inlogproces en het investeren een stuk sneller en gemakkelijker. 

LEES HIER HET ARTIKEL

Top 5 voordelen blockchain
Max Crowdfund werkt met blockchaintechnologie. Wil je hier graag meer over leren? We schreven een artikel over de top 5 voordelen van blockchain in de vastgoedmarkt.

LEES HIER HET ARTIKEL

Max Crowdfund steunt een goed doel
Op dit moment steunen wij de ´Lilou Foundation´ in Polen. Vanwege de situatie in Oekraïne zijn er zeer veel weeskinderen en alleenstaande moeders die hulp nodig hebben. 

Als je meer wilt lezen over de ´Lilou Foundation´ en/of een donatie wil maken, kun je de webpagina bezoeken.

BEZOEK DE WEBSITE VAN DE LILOU FOUNDATION