Maak kennis met de CEO van Max Crowdfund

Maak kennis met de CEO van Max Crowdfund

Op 6 oktober 2022 geeft Max Crowdfund de eerste in een reeks van webinars, in het Engels, georganiseerd door twee van zijn topmanagers, waaronder de CEO van het bedrijf zelf.

In de eerste webinar zullen CEO Felix Berkhout en Business Development Manager, Jan Angel, hun unieke perspectief op de crowdfunding markt voor vastgoed delen en hun strategieën onthullen om het meeste uit deze interessante investeringsindustrie te halen.

Maak kennis met Felix Berkhout

Felix was ​​niet altijd een financiële man, want hij studeerde oorspronkelijk af aan de Universiteit van Amsterdam met een prestigieuze graad in de rechten voordat hij begon aan een carrière bij verschillende banken van meer dan 20 jaar. In 1999 werkte hij bij de baanbrekende bank Alex, de eerste in Nederland die zelfstandig online beleggen beschikbaar maakte voor particuliere beleggers. Sindsdien bekleedde hij bestuursfuncties en is hij medeoprichter geweest bij verschillende financiële instellingen, startups en technologiebedrijven.

Hij kwam bij Max Crowdfund toen een gezamenlijke partner van Easybroker en Max Crowdfund hem vroeg om als adviserend lid aan boord te komen.

“Omdat ik een goed gevoel had bij Max Crowdfund, heb ik meteen ja gezegd”, zegt Berkhout.

Al snel werd duidelijk dat Felix over de brede kennis en expertise beschikte om het snelst groeiende crowdfunding platform van Nederland te ontwikkelen.

De toenmalige CEO van Max Crowdfund, Mark Lloyd, wilde zich concentreren op de ontwikkeling van het platform in zijn thuisland, het VK, en daarom was Felix perfect gepositioneerd om de functie van CEO van Max Crowdfund te bekleden.

De veelzijdige carrière van Felix geeft hem een ​​uniek perspectief op de investeringsmarkt voor crowdfunding, niet alleen vanuit het perspectief van de investeerder, maar ook vanuit het perspectief van de projectontwikkelaars. Hij wordt gemotiveerd door het vermogen van Max Crowdfund om ondernemers te helpen hun projecten te realiseren in een ruimte waar traditionele banken hen de kans kunnen ontzeggen.

Felix denkt dat de volgende stappen in de vastgoed crowdfunding markt alles te maken gaan hebben met de crowdfunding licentie die eraan komt. Vanaf november 2023 moeten aanbieders van crowdfunding diensten over de Europese crowdfunding-vergunning beschikken als ze hun diensten willen blijven aanbieden. Ook moet worden voldaan aan de eisen die voortvloeien uit de nieuwe Europese Crowdfunding Verordening (EU) 2020/1503.

Neem deel aan ons webinar om meer van Felix te horen!

De Webinar

De eerste Engelse webinar van Max Crowdfund vindt plaats op 6 oktober om 19:00 uur CET. Hier zullen Felix en Jan hun geheimen van de vastgoed crowdfunding markt delen. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer:

  • Het concept van crowdfunding en zijn geschiedenis
  • Inschatten van een goed vastgoedproject en de daarbij behorende risico's
  • Diversificatie van een vastgoedportefeuille

REGISTREER JE HIER VOOR DE WEBINAR