Het goede doel steunen met de 'Lilou Foundation'

Het goede doel steunen met de 'Lilou Foundation'

We hebben allemaal het verschrikkelijke nieuws van de afgelopen weken gezien met betrekking tot de oorlog in Oekraïne en het enorme aantal vluchtelingen dat vanuit Oekraïne naar verschillende landen trekt, maar specifiek naar Polen. We willen al een tijdje een goed doel steunen en we denken dat we nu de juiste hebben gevonden. In dit artikel zullen we de keuze voor het goede doel toelichten. 

Het goede doel dat we vanaf heden officieel zullen steunen is de 'Lilou Foundation'. De afgelopen tien jaar zetten zij zich in voor verschillende liefdadigheidsprojecten. Sinds 2021 concentreren ze hun liefdadigheidsinspanningen op weeskinderen in Polen. Gezien de huidige situatie in Oekraïne heeft de stichting dit nu uitgebreid naar weeskinderen en alleenstaande moeders uit Oekraïne.

Op hun website kun je de verschillende projecten bekijken die zij steunen. Hier vind je tevens hun bankrekeningnummer, mocht je iets kunnen missen voor het goede doel. 

Het goede doel is een Non-Profit-Organisatie (NPO) en zelfs de directeur wordt niet betaald, wat betekent dat alle bijdragen terechtkomen waar ze moeten. Mocht je graag een bijdrage willen leveren, dan wordt dat zeer op prijs gesteld.