Juni nieuwsbrief: wat gebeurde er vorige maand op het platform?

Juni nieuwsbrief: wat gebeurde er vorige maand op het platform?

In juni werd er €3.451.000 opgehaald
Er werden 11 leningen volgeschreven in juni, waarvan één grote Engelse lening van €830.000 Dit betreft lening #917968 in Old Windsor, het Verenigd Koninkrijk. 307 investeerders vulden deze lening binnen 22 dagen, 20 uren en 8 minuten. 

Max Crowdfund cijfers
Totaal opgehaald in juni: €3.451.000
Totaal geactiveerd in juni: €3.291.000

BEKIJK HIER ALLE LENINGEN

Wat gebeurde er in juni op het platform? 
In juni heeft ons team ontzettend hard gewerkt aan het oplossen van de problemen omtrent het platform. We zijn verheugd om te kunnen mededelen dat het merendeel van de problemen inmiddels is opgelost. 


- De IT-problemen zijn op dit moment grotendeels opgelost. Hierbij hebben wij de achterstand van debiteuren weggewerkt. Dit hebben wij gedaan door een aantal handmatige rentebetalingen uit te voeren. Mocht dit voor jouw portefeuille van toepassing zijn, dan heb je hier ook een mail over ontvangen. 
- In de tussentijd zijn vier verschillende leningen afgelost. Dit geld heb je inmiddels ook ontvangen in je account. 

- We hebben een aantal leningen moeten cancelen. Dit kwam omdat deze niet binnen de vooropgestelde tijd volgeschreven waren. Dit lukte eerst IT-technisch niet, maar inmiddels is dit opgelost. Alle investeerders hebben inmiddels hun investering weer op hun account ontvangen. 
- In juni vonden er twee live Q&A´s plaats. De eerste werd gehouden op 2 juni 2022 en de tweede op 29 juni 2022. Hieronder kun je ze nogmaals terugkijken. 

BEKIJK HIER DE EERSTE Q&A        BEKIJK HIER DE TWEEDE Q&A

Blogartikelen juni

Sneak peak nieuwe website
In juni gaven we je een sneak peek van de nieuwe website waar we momenteel hard mee aan het werk zijn. Benieuwd wat er gaat veranderen met de komst van de nieuwe website?
Lees hier het artikel.

De populariteit van vastgoed-crowdfunding
De crowdfundingmarkt voor vastgoed blijft groeien. Dit is niet zonder reden. Wat doet crowdfunding met de huizenmarkt en waarom is dit fenomeen zo populair? 
Lees hier het artikel.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!