Juli nieuwsbrief Max Crowdfund

Juli nieuwsbrief Max Crowdfund

In juli werd er €2.604.800 opgehaald
Er werden 8 leningen volgeschreven in juli, waarvan één grote Duitse lening van €1.110.000 Dit betreft lening #1099463 in Neumünster, Duitsland. 447 investeerders vulden deze lening binnen 3 dagen, 3 uren en 2 minuten. 

Max Crowdfund cijfers:
Totaal opgehaald in juli: €2.604.800
Aantal leningen: 8

Totaal geactiveerd in juli: €1.260.000
Aantal leningen: 2

Totaal afgelost in juli: €491.500
Aantal leningen: 3
#622429 London (Walthamstow), E17 4AU United Kingdom
#605917 75 Richmond Street, Accrington, BB5 0SJ, United Kingdom
#643572 Sunderland, SR4 6JA, United Kingdom

BEKIJK HIER ALLE LENINGENUpdate over de Europese crowdfunding vergunning
Zoals je mogelijk al weet hebben wij de aanvraag voor de Europese crowdfunding vergunning ingediend bij de AFM. Wij hebben inmiddels bericht vanuit de AFM ontvangen dat de documenten in orde zijn en dat zij de aanvraag in behandeling nemen. Er is nog niets inhoudelijk gezegd over de aanvraag, behalve dat alles ingediend is wat gevraagd wordt vanuit ons.

Daarnaast heeft de ESMA aangegeven de deadline voor het aanmelden van de vergunning met een jaar verlengd heeft. Dit betekent dat bedrijven een jaar langer onder de nationale ontheffing zullen blijven vallen. In ons geval betekent dit dat wij in ieder geval tot en met november 2023 onder de AFM ontheffing kunnen opereren. De reden voor dit uitstel is dat het is gebleken dat het voor bedrijven meer tijd kost om de aanvraag voor te bereiden en de ESMA wil alle bedrijven de kans bieden om een volledige aanvraag in te dienen.

Blogartikelen juli

Een dag op de IEX Beleggersdag
Op 1 juli 2022 was het zover: de IEX Beleggersdag. Max Crowdfund was één van de sponsoren van de dag. In dit artikel zullen we je meenemen naar hoe deze dag eruitzag!
Lees hier het artikel.

Investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk
Waarom is investeren in vastgoed in het VK aantrekkelijk? In dit artikel leggen wij uit waarom het onderdeel moet zijn van jouw portefeuille!
Lees hier het artikel.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!