Investeringskosten: wij leggen het aan je uit!

Investeringskosten: wij leggen het aan je uit!

Aan het investeren in vastgoed via een crowdfunding platform zitten als investeerder kosten verbonden. Max Crowdfund heeft transparantie hoog in het vaandel staan en zorgt ervoor dat er nooit verborgen kosten zijn voor de investeerder. In dit artikel hebben wij alle kosten en kortingen voor een investeerder beschreven.

Beheerkosten

Op de rente die onze investeerders ontvangen houden wij een bedrag in van 0,1%, de zogeheten beheerkosten. Dit zijn de enige kosten voor een investeerder en is om de administratiekosten te dekken. De beheerkosten hebben uiteindelijk invloed op je bruto rentepercentage, dit wordt hieronder uitgelegd: 

Als de rente van een lening 10% op jaarbasis is, dan spreken we over een bruto rentepercentage. Met de beheerkosten van 0,1% per maand, betaal je als investeerder dus 1,2% op jaarbasis aan beheerkosten. Met een bruto rente van 10% per jaar, hou je dus uiteindelijk een mooie 8.8% aan netto rente per jaar over.

Loyaliteitsprogramma

Bij Max Crowdfund bieden wij onze investeerders de kans op korting op de beheerkosten door middel van het loyaliteitsprogramma. Dit programma is bedoeld om onze meest actieve investeerders te belonen. Daarnaast willen wij onze investeerders aanmoedigen om hun investeringen te spreiden in meerdere investeringsmogelijkheden. Het programma ziet er als volgt uit:

BEGINNER ERVAREN GEVORDERD PROFESSIONEEL EXPERT

10% korting wanneer u deelneemt in tenminste 25 leningen

of wanneer er tenminste €25,000 is geïnvesteerd.

20% korting wanneer u deelneemt in tenminste 50 leningen

of wanneer er tenminste €75,000 is geïnvesteerd.

30% korting wanneer u deelneemt in tenminste 75 leningen

of wanneer er tenminste €150,000 is geïnvesteerd.

40% korting wanneer u deelneemt in tenminste 150 leningen

of wanneer er tenminste €300,000 is geïnvesteerd.

50% korting wanneer u deelneemt in tenminste 300 leningen

of wanneer er tenminste €500,000 is geïnvesteerd.

Zodra je één van de bovenstaande statussen hebt bereikt, ontvang je de bijbehorende korting op de maandelijkse administratiekosten. Het is belangrijk om te weten dat je alleen de korting ontvangt op de investeringen die vanaf dat moment worden gedaan.

De korting wordt berekend en toegepast wanneer de investeringsmogelijkheid wordt geactiveerd en geldt voor de gehele looptijd van de investeringsmogelijkheid. De korting wordt weergegeven in het aflossingsschema bij je investering en in bijlage C van de betreffende investeringsovereenkomst.

Heb je nog geen account op Max Crowdfund en wil je vastgoedinvesteerder worden? Maak dan nu een account aan!

OPEN NU EEN GRATIS ACCOUNT