Exclusief: een interview met Felix Berkhout, CEO van Max Crowdfund

Exclusief: een interview met Felix Berkhout, CEO van Max Crowdfund

Onlangs is onze CEO Felix Berkhout geïnterviewd door P2PMarketData. De missie van P2PMarketData is het aggregeren en analyseren van gegevens van en over platforms in de alternatieve financiële sector. Deze gegevens worden door hen beschikbaar gesteld aan investeerders en fondsenwervers/leners. Daarnaast ontwikkelen ze ook leermateriaal voor educatieve doeleinden binnen de alternatieve financiële sector. De belangrijkste focus van P2PMarketData is peer-to-peer lending, real estate crowdfunding en start-up equity crowdfunding.

Felix werd in 2021 CEO van Max Crowdfund. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld en begon bij Max Crowdfund als lid van de raad van advies. Door de snelle groei van Max Crowdfund wilde voormalig CEO Mark Lloyd zich meer gaan richten op het platform in de UK. Door de ervaring van Felix in de financiële wereld was de benoeming van hem tot CEO van Max Crowdfund een logische vervolgstap.

In het interview kom je alles te weten over het verhaal en businessmodel van Max Crowdfund, het gebruik van blockchaintechnologie, investeringen op het platform, de workflow en toekomstplannen. Wat is het verhaal achter Max Crowdfund? Welke voordelen heeft blockchaintechnologie voor investeerders? Hoeveel jaarlijks netto rendement kan worden verwacht? Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer vragen in het interview!

Volg jij onze socials al?