Een dag op de IEX Beleggersdag

Een dag op de IEX Beleggersdag

Op 1 juli 2022 was het zover: de IEX Beleggersdag. Max Crowdfund was één van de sponsoren van de dag en had een mooie stand op de beurs. In dit artikel zullen we je meenemen naar hoe deze dag eruitzag!

Om 9 uur gingen de deuren open en konden de enthousiaste beleggers naar binnen lopen. De dag begon met een officiële opening, gevolgd door een interview met prins Constantijn van Oranje. De gehele dag stond natuurlijk in het teken van beleggen en de verschillende soorten beleggen. Er waren verschillende standhouders, zoals de ABN AMRO, vermogensbeheerders, brokers en natuurlijk wij als vastgoed crowdfunding platform. Gedurende de hele dag waren er interessante sessies gepland met belangrijke sprekers uit de Nederlandse beleggingswereld, zoals CEO’s topspecialisten en analisten.

Ook onze eigen Felix Berkhout en Jan Angel kregen ook de kans om ons platform uit te leggen tijdens een presentatie. De presentatie begon met het live demonstreren van het platform door middel van een investering in een openstaande lening. Op deze manier konden alle gegadigden gelijk zien hoe het platform werkt en hoe makkelijk het is om een investering te maken. De presentatie werd vervolgd met meer inhoudelijke informatie over het platform. Om het leuk af te sluiten stelden Felix en Jan het publiek wat vragen, waarbij de participant met het juiste antwoord een leuke prijs kon winnen.

Na de presentatie kwamen er veel mensen naar de stand om inhoudelijke vragen te stellen over het platform. Het was een dag vol inspiratievolle sprekers, gezellige bezoekers en interessante gesprekken. Dit was voor het eerst sinds tijden dat Max Crowdfund weer op een beurs stond en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Zien wij je de volgende keer ook bij onze stand?