Het Opschonen Van Ons Klantenbestand

Het Opschonen Van Ons Klantenbestand

Toen we in 2018 aankondigden dat we een internationaal vastgoed crowdfunding platform op blockchain technologie gingen ontwikkelen, Max Crowdfund, kregen we veel interesse uit de crypto wereld en veel mensen registreerden een account om gratis tokens te verkrijgen. Het blijkt dat deze gebruikers niet echt geïnteresseerd waren in het investeren in de investeringsmogelijkheden die op Max Crowdfund worden aangeboden en als zodanig heeft dit ons achtergelaten met een "vuile" database. We hebben nu besloten om iedereen die de afgelopen 6 maanden geen KYC heeft gedaan of zelfs maar heeft ingelogd, te verwijderen.

Om u een beter idee te geven van ons klantenbestand op dit moment hebben we een aantal gegevens, die we met u zullen delen. We hebben momenteel meer dan 60.000 geregistreerde e-mailadressen, waarvan er 33.241 al meer dan 6 maanden inactief zijn. Zelfs na herhaaldelijk contact van onze kant. Daarnaast hebben we ongeveer 12.000 gebruikers op het platform die de volledige KYC-procedure hebben doorlopen, maar hun accounts nog niet hebben geverifieerd. We zijn actief bezig iedereen te benaderen om hun accounts aan te vullen. 

We gaan de inactieve contacten uit ons systeem verwijderen, zodat onze database schoner en onze statistieken accurater worden.

Eens in de zoveel tijd is het nodig om dit soort taken op te pakken. Daarom hebben we besloten om ons klantenbestand nu op te schonen, zodat we 2022 met een schone lei in kunnen gaan!