Grootste lening tot nu toe volgeschreven

Grootste lening tot nu toe volgeschreven

We zijn erg verheugd om dit grote nieuws te mogen delen: gisteravond werd de grootste lening tot nu toe op het platform volgeschreven. Dankzij de ´Bad Honnef´ lening in Duitsland werd er maar liefst €1.300.000 opgehaald! De lening werd volgeschreven door maar liefst 579 investeerders binnen 11 dagen, 11 uren en 4 minuten. Nog nooit eerder participeerden zoveel investeerders in een lening. Ook het opgehaalde bedrag is een nieuw record voor Max Crowdfund.

De projectontwikkelaar zal het opgehaalde bedrag gebruiken voor het financieren van de aankoop van een woning in Aegidienberg, in Duitsland. De lening heeft een looptijd van twaalf maanden en een jaarlijks rentepercentage van 11%.

Dit grote nieuws laat zien dat er steeds grotere leningen gepubliceerd worden op het platform en dat deze ook steeds sneller gevuld worden. De vorige grote lening, het Rusland Pool Hotel in het Verenigd Koninkrijk met een streefbedrag van €1.240.000, werd namelijk gevuld binnen 22 dagen en 47 minuten. De Bad Honnef lening werd gevuld binnen slechts 11 dagen, 11 uren en 4 minuten.

We willen graag alle investeerders bedanken die hebben geïnvesteerd in deze lening.

Heb jij de actuele investeringskansen al bekeken op het platform?

BEKIJK HIER ALLE LENINGEN