De lening die het internet brak

De lening die het internet brak

Op zondag 23 oktober publiceerde Max Crowdfund een lening, in de verwachting dat het populair zou zijn, maar nooit gedacht dat er zoveel activiteit op het platform zou zijn!

Lening # 1431864, voor een woning in Wiesbaden, centraal West-Duitsland, is de eerste lening op Max Crowdfund die maar liefst 20% jaarlijkse rente biedt. De lening was relatief klein (€ 160.000) en met meer dan 700 mensen* op het platform moesten we helaas mensen teleurstellen, aangezien de lening binnen 2 uur en 26 minuten door 56 investeerders was ingevuld.

Max Crowdfund heeft eerder een soortgelijke situatie meegemaakt, omdat veel van zijn meest populaire leningen binnen enkele minuten worden ingevuld, maar dit was ongekend en leidde er zelfs toe dat het systeem volledig overweldigd raakte, wat een zekere chaos veroorzaakte.

Nieuw Max Crowdfund platform

Zoals velen van jullie weten zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw platform. Daarnaast zijn we al bezig om het platform zo te bouwen dat we een grote golf van investeerders aankunnen, wat aansluit bij onze toekomstvisie. We willen graag een groot platform worden met projecten uit verschillende landen. Het nieuwe platform zal naar verwachting eind Q1 of begin Q2 van 2023 gereed zijn.

We plaatsen wekelijks mooie investeringsmogelijkheden in Duitsland, Engeland, België en Nederland om alle investeerders blij te maken. Zo kun je blijven beleggen als je een lening hebt gemist. Ons doel is om iedereen tevreden te houden, daarom zijn we bezig met verschillende dagelijkse projecten. Zo kunnen we de beste projecten blijven aanbieden.

*Volgens Google Analytics-verkeer

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!