De BeleggersFair 2022

De BeleggersFair 2022

Ieder jaar worden de Cashcow Awards uitgereikt op de BeleggersFair. Dit jaar zijn wij genomineerd als ‘Beste crowdfundplatform van Nederland’. Een nominatie waar wij ontzettend trots op zijn. In dit artikel zullen wij hier meer over vertellen en leggen wij uit hoe je ons kunt helpen om deze prijs te winnen.

De Cashcow Awards worden uitgereikt aan verschillende financiële dienstverleners en worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit zijn: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, de beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker. Per categorie kan men stemmen op vijf verschillende genomineerden.

Je kunt stemmen op de website van Cashcow, die vind je hier:

STEM HIER OP ONS

Wij zouden het enorm waarderen als je op ons zou stemmen als beste crowdfundplatform. Stemmen kan tot en met 29 oktober tot 12.00 uur. Als je stemt maak je tevens kans op leuke prijzen!

De BeleggersFair

Op de jaarlijkse BeleggersFair op 4 november 2022 zullen de prijzen aan de winnaars worden uitgereikt. De BeleggersFair is het grootste beleggersevenement van Nederland en vindt plaats in de Beurs van Berlage, in Amsterdam. Tijdens het evenement kun je verschillende sessies, masterclasses en cursussen bijwonen, die geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Gedurende de hele dag delen verschillende financiële experts hun geheimen en tips voor de komende tijd.

Ook onze eigen CEO Felix Berkhout zal tijdens de fair een masterclass geven. Gedurende deze masterclass zal hij uitleg geven over het platform en een live investering plaatsen om het platform te demonstreren.

Daarnaast hebben wij ook onze eigen stand op de beurs. Mocht je ook naar de beurs komen, kom ook zeker even langs bij stand 5 en maak een praatje met ons. Wij vinden het altijd leuk om onze investeerders te ontmoeten op zulke plekken.

Vergeet niet te stemmen op ons als beste crowdfundplatform van Nederland 2022!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!