Augustus nieuwsbrief Max Crowdfund

Augustus nieuwsbrief Max Crowdfund

In augustus werd maar liefst €1.255.000 opgehaald!

In de maand augustus zijn drie leningen op het Max Crowdfund platform ingevuld, waaronder een omvangrijke lening in het VK van € 635.000, om meer specifiek te zijn: #1113632 Wilmslow, SK9 6HL, Verenigd Koninkrijk. 356 investeerders vulden deze lening in 11 dagen, 7 uur en 6 minuten. Daarnaast is op het Max Crowdfund platform € 560.000 terugbetaald aan investeerders.

Max Crowdfund cijfers
Totaal opgehaald in augustus: €1.255.000
Aantal leningen: 3

Totaal geactiveerd in augustus: € 2.589.800,00
Aantal leningen: 9

Totaal terugbetaald in augustus: € 560.000
Aantal leningen: 3
BEKIJK HIER ALLE LENINGEN
Max Property Deutschland Update
Zoals je wellicht al weet, maakt Max Property Funds deel uit van de Max Property Group. Het eerste vastgoedfonds werd gelanceerd in 2016 en in 2017 werden nog twee obligaties vrijgegeven, één in Duitsland en één in het Verenigd Koninkrijk.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Max Property Group op 1 september het verkoopcontract met de kopende partij heeft ondertekend om het gehele vastgoedfonds in Duitsland te verkopen. De voltooiing van de verkoop van het Max Property Deutschland fonds is gepland voor november 2022, zodat enige documentatie kan worden afgerond. Uiteraard ontvangen alle betrokkenen een extra e-mail over dit goede nieuws zodra alle financiële details rond zijn.

Het Max Crowdfund team groeit
In de zomer is het Max Crowdfund team aanzienlijk gegroeid. We hebben een Financial Controller aangenomen om toezicht te houden op de financiële procedures van het bedrijf. Daarnaast hebben we een nieuwe Head of IT aangenomen. Hij zal ervoor zorgen dat het huidige platform soepel draait en werkt ook samen met het hele IT-team hard aan de ontwikkeling van het nieuwe platform. Zoals eerder vermeld, is onze afdeling debiteurenbeheer ook uitgebreid, zodat Max Crowdfund alle betalingen op het platform beter kan controleren en indien nodig contact kan opnemen met de juiste mensen.

Blogartikelen augustus

Lange termijn investeren in vastgoed
Investeren in vastgoed is een geweldige manier om je portefeuille te diversifiëren. De meest essentiële tips over lange termijn investeren lees je in deze blog.
Lees hier het artikel.

Hoe kun je inflatie beperken?
De crowdfundingmarkt voor vastgoed blijft groeien. Dit is niet zonder reden. Wat doet crowdfunding met de huizenmarkt en waarom is dit fenomeen zo populair? 
Lees hier het artikel.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!