5 Redenen Waarom Je Moet Investeren In Vastgoed Via Crowdfunding

5 Redenen Waarom Je Moet Investeren In Vastgoed Via Crowdfunding

Investeren in vastgoed is altijd al een goede financiële strategie geweest, maar het heeft de afgelopen jaren echt zijn hoogtepunt bereikt in populariteit. Investeren in vastgoed is een minder intimiderende praktijk geworden door online crowdfunding platforms waar iedereen aan kan deelnemen. De enige vraag is waarom je zou moeten beginnen met investeren in vastgoed via crowdfunding in de eerste plaats. Het volgende artikel noemt vijf redenen waarom je je bij de crowdfunding gemeenschap zou moeten aansluiten.

1. Tijdbesparend en moeiteloos

De belangrijkste reden waarom je zou moeten beginnen met investeren in vastgoed via crowdfunding is dat het tijdbesparend en moeiteloos is in vergelijking met meer traditionele methoden. Bijvoorbeeld, 'huizen flippen' en ze met winst verkopen omvat; het kopen van het eigendom, het renoveren ervan, en het vinden van een koper. Deze verantwoordelijkheden zijn vaak tijdrovend en arbeidsintensief. Met crowdfunding kunnen mensen moeiteloos investeren in vastgoed zonder veel kostbare tijd te verliezen. Samen met honderden anderen, kun je nu de vastgoedmarkt betreden vanuit het comfort van je eigen huis.

2. Meer toegang tot de deal flow

Traditioneel waren geaccrediteerde investeerders [link gekwalificeerde investeerders] de enigen die konden deelnemen aan equity crowdfunding. Niet-geaccrediteerde beleggers konden alleen investeren in onroerend goed door fysiek onroerend goed te kopen of te investeren in REIT's (vastgoed beleggingsfondsen). Crowdfunding maakt het voor investeerders mogelijk om samen met anderen geld bijeen te brengen. Daardoor krijgen mensen toegang tot deals waaraan ze normaal gesproken niet zouden kunnen deelnemen.

3. Lagere minimum investeringsbedragen

Een andere reden waarom investeren in onroerend goed via crowdfunding zo'n grote hit is geworden, is omdat het voor iedereen toegankelijk is. Omdat crowdfunding het minimum investeringsbedrag heeft verlaagd tot slechts € 100, zijn mensen met verschillende achtergronden, inkomens, etc. allemaal in staat om te investeren. Door de lage instap zijn barrowers in staat om fondsen te werven met de hulp van een grote groep investeerders. Dit betekent dat barroeiers die kapitaal zoeken om hun project te realiseren, nu over een nieuwe financieringsbron beschikken - een die mogelijk sneller en gemakkelijker af te sluiten is dan een traditionele banklening.

4. Risicoprofielen voor iedereen

Een groot voordeel van crowdfunding is de mogelijkheid om in te spelen op ieders behoefte. Crowdfunding biedt een divers aanbod van projecten met hun eigen voordelen en risico's. Wat we meestal zien is dat hoe hoger het risico, hoe hoger de beloning en hoe lager het risico, hoe lager de opbrengst. Elk project is veelzijdig, en dat is waarom vastgoed crowdfunding investeerders in staat stelt om de hoeveelheid risico te vinden die bij hen past.

5. Diversificatie van de portefeuille

Een van de beste strategieën om risico's te verminderen is het creëren van een portefeuille die meerdere investeringen bevat. Dankzij crowdfunding, kunnen zowel beginnende als ervaren beleggers hun portefeuilles diversifiëren over een reeks van kwalitatief hoogwaardige vastgoedbeleggingen. Bovendien kunnen investeerders diversifiëren over geografische gebieden, vastgoedtypes en zelfs operationele partners. In die zin is crowdfunding het investeren in onroerend goed positief aan het veranderen.

Max Crowdfund

Deze vijf voordelen gelden natuurlijk ook voor Max Crowdfund. Echter, de innovatie en transparantie maken Max Crowdfund onderscheidend van andere crowdfunding platforms. Door 's werelds eerste crowdfundingplatform te zijn dat draait op blockchaintechnologie, hechten we bovendien waarde aan deze kwaliteiten en gaan we vooruit om vastgoedbeleggen voor iedereen toegankelijk te maken.

Vanaf slechts €100 kunnen mensen investeren in geweldige investeringsmogelijkheden met uitstekende jaarlijkse rendementen. Dus waar wacht je nog op? Word lid van onze Max Crowdfund community door je gratis te registreren en begin met investeren in uw toekomst.