Max Crowdfund passeert de €25 miljoen én 100 gefinancierde leningen

Max Crowdfund passeert de €25 miljoen én 100 gefinancierde leningen

Weer een nieuwe mijlpaal voor Max Crowdfund: we zijn verheugd om aan te mogen kondigen dat we €25 miljoen aan leningen hebben opgehaald! Met de teller momenteel op €25.533.400, kunnen we bevestigen dat het platform een enorme groei heeft doormaakt sinds de lancering in 2020. Ook hebben we inmiddels 100 gefinancierde leningen gepasseerd. Een resultaat waar we ontzettend verheugd op zijn.

We hebben de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om het platform zo toegankelijk en transparant mogelijk te maken voor onze investeerders. Gebruikersvriendelijkheid van het platform is een aspect waar we continu aan werken. Momenteel zijn we hard aan het werk met de implementatie van de eisen die rondom de EU-licentie gesteld zijn. Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt aan eent nieuw platform. De aanvraag voor de EU-licentie hebben we ingediend op 28 april 2022.

Kleinere leningen (€100.000-€300.000) worden doorgaans binnen minuten gevuld op het platform en we streven ernaar om steeds grotere leningen te publiceren. Zo hebben we vorige week een grote Duitse lening van €1,3 miljoen
gepubliceerd. Onze grootste lening ooit én met een rendement van 11% per jaar.

Ook het aantal geregistreerde platformgebruikers blijft groeien. We willen graag al onze platformgebruikers enorm bedanken, want zonder hen hadden we dit niet kunnen bereiken. We hopen de komende tijd verder te kunnen uitbreiden en leningen in verschillende landen aan te kunnen bieden.
BEKIJK HIER ALLE LENINGEN